Vanwege de onzekerheien rondom de ontwikkeling van het corona virus en het feit dat voor deze studiedag sprekers en deelnemers moeten reizen vanuit andere landen (België, Frankrijk) en alle delen van ons land, hebben we besloten de datum van deze studiedag te veranderen naar 30 september 2021.

Programma, aanvangstijd, locatie, blijven gelijk. 

Als een werkgever activiteiten verricht in Frankrijk, komt daar heel wat bij kijken. Hetzelfde gebeurt wanneer een lokale werknemer aangenomen wordt die daar werkzaamheden voor de Nederlandse werkgever gaat verrichten. Er dient dan een salarisadministratie volgens Franse regelgeving te worden opgestart. Tijdens deze diepgaande studiedag gaan we hierop uitgebreid in. We maken de deelnemers aan de hand van een loonstrook, wegwijs in de Franse socialezekerheidswetgeving, de loonbelasting, het arbeidsrecht en de aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Stuurt een organisatie Nederlandse werknemers naar Frankrijk, dan wordt men geconfronteerd met strenge administratieve regels inzake detachering (WagwEU). Ook dit komt tijdens deze dag aan de orde.

Er geldt een maximaal aantal deelnemers (20) voor deze bijeenkomst. Indien dit maximum wordt overschreden zullen wij het principe hanteren van maximaal 1 deelnemer per instelling en volgorde van aanmelding. 

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis onder voorbehoud dat bij afzien van deelname geannuleerd wordt. Bij no-show worden € 100 excl. BTW per deelnemer annuleringskosten in rekening gebracht.

Inschrijven:

Schrijf je hier in: Aanmelden Frankrijk (grensoverschrijdendwerken.nl)

Vul bij opmerkingen in dat je SOFIE-deelnemer bent!